Bovenbouw B

Welkom op de groepspagina van Bovenbouw B! Wat leuk dat jullie even komen kijken wat wij allemaal doen in de klas en buiten de klas. Kijk af en toe even of er al wat nieuws is gebeurd. Wij gaan er een gezellig en leerzaam jaar van maken.

Op maandag hebben wij judo.

Op dinsdag en donderdag hebben wij gym.

Wij krijgen op vrijdag huiswerk mee en dat leveren de week daarna op donderdag weer in.

20 okt 2018 - Theater voorstelling
Donderdag 18 oktober zijn wij met z'n allen naar een theatervoorstelling geweest. De voostelling ging over een moeder die veel geld had. De twee kinderen deden niks en gaven al het geld uit. De moeder vond dit niet goed meer en gaf de kinderen geen geld meer. Na een tijdje raakte de moeder al haar geld kwijt aan iemand anders. Gelukkig kwam alles nog goed en had de moeder haar geld weer terug. Na de voorstelling weer snel terug naar school gelopen.

12 okt 2018 - PBS school
Wij vieren dat we de 1e PBS-gecertificeerde school in Zuid-Holland zijn!

08 okt 2018 - Wild lezen
Preview foto Op woensdag 2 oktober is de kinderboekenweek gestart. Het thema is 'vriendschap'. De kinderen mochten zelf een plekje uitkiezen, waar ze gingen lezen.