Middenbouw B

Welkom op de groepspagina van Middenbouw B!

23 mei 2019 - Cito toetsen

We zijn weer begonnen met de Cito toetsen.

De kinderen concentreren zich goed. De Cito-toetsen rekenen, spelling, begrijpend lezen, AVI en DMT worden afgenomen.

08 mrt 2019 - Projectweek
Afgelopen week hebben we gewerkt aan het project geRAAKt.

Dit project gaat over gezonde voeding en voldoende bewegen. Ook hebben we aandacht gehad voor samenwerken en samen spelen.

Op maandag hebben we de opening gehad en een dansles, op donderdag een voetballes en op vrijdag hebben we een gastles van een echte danseres gehad.

22 jan 2019 - Sneeuwpret
Preview foto Terwijl wij vanochtend aan het werk waren, heeft het heel hard gesneeuwd. Met als resultaat dat wij tijdens de pauze lekker in de sneeuw konden spelen!

Wij hebben samen sneeuwballen en sneeuwpoppen gemaakt, en zijn van de heuveltjes op het speelplein gaan sleeen.

06 dec 2018 - Surprise
Woensdag 5 december was het zo ver. Sinterklaas kwam op school en de kinderen mochten eindelijk de surprises zien.

Er zijn onwijs mooie creaties gemaakt, zoals een boksring, make-up doos, robot, minion en pandabeer.

27 nov 2018 - Mauritshuis
Donderdag 22 november zijn wij naar het Mauritshuis geweest.

Daar hebben wij gekeken naar verschillende schilderijen en geleerd hoe schilders van verschillende kanten hebben geschilderd. Bijvoorbeeld uit vogelperspectief of kikkerperspectief.

04 okt 2018 - De bestorming
Donderdag 20 september kregen wij bezoek van

8 cello spelers. 2 cello spelers kwamen in de klas en wij mochten zelf cello leren spelen.

Aan het einde van de dag hebben wij een optreden in de gymzaal gehad. Hier konden wij laten zien hoe goed wij de krijgergroet hadden geoefend.

20 sep 2018 - Pizza maken.
De kinderen hebben hard gewerkt om 600 bandjes te sparen.

Bij 600 bandjes gaan we pizza maken.

Vandaag was het eindelijk zo ver.