Onderbouw A

Welkom op de pagina van Onderbouw A!

Via deze pagina wordt u regelmatig op de hoogte gehouden van de gebeurtenissen in onze klas.

Van maandag tot en met vrijdag staat juf Claudia voor deze groep.

Voor vragen kunt u na schooltijd altijd even langs lopen.

Veel leesplezier!

15 nov 2018 - PBS beloning
Woensdag hebben wij maskers gemaakt als PBS beloning. We mochten kiezen uit Spiderman, Assenpoester, Mario, Mickey Mouse en Minnie Mouse. Als we klaar waren met het kleuren van het masker, mochten we het masker knippen en daarna maakte de juf er elastiekjes aan vast. We gingen allemaal met ons masker op naar huis!

06 nov 2018 - Kunstles van juf Mithra
Bij juf Mithra hebben wij het deze week gehad over de herfst. Een echt herfstdier is een egel. Wij hebben bij LKP kunst zelf egels geknutseld. De allermooiste egels staan in de vitrine kast bij de ingang van de school. Neem gerust even een kijkje!

12 okt 2018 - Een boekenlegger bij de kinderboekenweek
Omdat het kinderboekenweek was, hebben wij ook bij kunst in het thema van de kinderboekenweek gewerkt. Als je een boek leest is het soms moeilijk om te onthouden waar je bent gebleven met lezen. Wij hebben geleerd dat je daarvoor een boekenlegger kan gebruiken. Zelf hebben wij hele speciale boekenleggers gemaakt! Sommige kijken boos en andere heel erg blij. Na afloop mochten wij ze mee naar huis nemen.

12 okt 2018 - PBS school
Wij vieren dat we de 1e PBS-gecertificeerde school in Zuid-Holland zijn!

02 okt 2018 - Koekjes bakken!
Woensdag was het alweer tijd voor onze tweede PBS beloning! Dit keer gingen wij koekjes bakken. De juf had het deeg alvast klaargemaakt en wij mochten ons eigen koekjes maken. Toen we de koekjes af hadden, moesten ze nog even in de oven. Thuis mochten we ze lekker opeten en wat waren ze heerlijk!