LKP spel

Iedere maandag en dinsdag spelen de leerlingen samen met juf Eveline in het LKP lokaal.

We bespreken de onderwerpen van de Vreedzame School, zoals samenwerken en oplossen van conflicten.

Joepie! Sinterklaas is weer in Nederland!

Zaterdag 17 november is Sinterklaas met zijn Pieten in Nederland aangekomen. Tijdens de LKP Spelles hebben we de intocht met elkaar nagebouwd. We hebben er met elkaar voor gezorgd dat de kade vol stond met blije mensen, cadeautjes voor iedereen en natuurlijk een mooie stoomboot vol geladen met pakjes. Alle kinderen hebben goed meegewerkt! We kunnen goed samenwerken!

De intocht van OBB

De intocht van MBA

De intocht van OBC

De intocht van MBB

De Vreedzame School gaat deze maand over blok 3 We hebben oor voor elkaar.

We oefenen om goed naar elkaar te luisteren. We gebruiken gezelsschapspelletjes om deze vaardigheid te oefenen.

Maandag 5 november hebben er meerdere ouders meegespeeld met de spelles.

Leuk dat jullie zijn gekomen!

Oktober 2018

Zen heeft met TomTec een huis gebouwd van 2dimensionaal (2D) naar 3dimensionaal (3D). Goed gedaan!

September 2018

Deze maand oefenen we hoe we met elkaar kunnen samen werken met Knexx of met Lego.

De schoolverlaters hebben met elkaar een grote schommel gebouwd van Knexx.

De leerlingen hebben met elkaar overlegd wie, welke taak kreeg. Zoals je ziet, de schoolverlaters hebben al veel geoefend met samenwerken.

Je ziet bij een goede samenwerking ontstaat een prachtig resultaat!

We zijn trots op jullie!