Kids

Nieuws

We zijn op zoek naar meer!
06 april 2021

We zijn op zoek naar meer!

We zijn voor volgend schooljaar ook nog op zoek naar een fijne, betrokken leerkracht voor de middenbouw of de bovenbouw. De vacature vind je hier!
We zijn op zoek!
19 maart 2021

We zijn op zoek!

We zijn op zoek naar een fijne leerkracht voor de kleuters of de onderbouw voor volgend schooljaar op onze school. Bekijk de vacature hier!

 

Het residentie orkest tijdens Corona
27 januari 2021

Het residentie orkest tijdens Corona

Het residentie orkest geeft ook tijdens de Corona sluiting les. Dit doen zij door verschillende filmpjes op te nemen en naar de leerlingen te sturen. 
Lees meer ›
Corona en noodopvang
21 januari 2021

Corona en noodopvang

Beste ouders,

Helaas hebben we de deuren weer moeten sluiten in verband met de nieuwe Corona-maatregelen. Zoals het er nu uitziet zien we de kinderen op maandag 8 februari weer op school. Als er in de tussentijd wat verandert, houden wij u op de hoogte.

 

Voor een aantal leerlingen is er noodopvang op school.
Lees meer ›

Sinterklaasfeest op school
04 december 2020

Sinterklaasfeest op school

Vol verwachting klopt .....    

Het was wel even spannend of Sint en Piet, in verband met alle coronamaatregelen, dit jaar wel bij ons op school zouden kunnen komen. We hadden al een paar dagen geleden al wel Rommelpiet en Klimpiet op school gehad.

 
Lees meer ›

Juf Lian
15 oktober 2020

Juf Lian

                                                             

 

                                                      Een groot hart voor de mens

 

 

 

 

Lian Muysken

 

Gister 14-10-2020 hebben wij het droevige bericht gekregen dat Lian Muysken is overleden. Hoewel we wisten dat ze ernstig ziek was, komt haar overlijden veel te vroeg. We zijn geschokt en verdrietig.

Lian is vanaf 1995 bij ons op school werkzaam geweest. Lian was een steun en toeverlaat voor leerlingen, ouders/verzorgers en collega’s. Ze was in haar functie het geweten van de school.

Wij zullen onze zeer gewaardeerde collega erg missen. Een mooie herinnering aan haar is dat zij het genieten van het leven met ons deelde. Lian was veel meer dan een collega.

Onze gedachten gaan uit naar Peter, familie en vrienden.

 

Team P.H. Schreuderschool

Den Haag

Kinderboekenweek!
07 oktober 2020

Kinderboekenweek!

Wij zijn, samen met een heleboel andere scholen, weer begonnen aan de Kinderboekenweek. Het thema van dit jaar is: En toen… Het gaat over geschiedenis! 

 

Ieder groep heeft een eigen onderwerp gekozen en leest er bijpassende boeken bij. Ook wordt er geknutseld, woordenschat geoefend, door de wijk gelopen en vooral heel veel gelezen.  

 

Het liefst zouden we dit in school met jullie delen, helaas kan dat niet. Dus hierbij een aantal foto’s om al het harde werk te laten zien.
Lees meer ›

Afsluitend concert van onze leerlingen en The Residents
01 juli 2020

Afsluitend concert van onze leerlingen en The Residents

Het is alweer even geleden maar we willen jullie dit filmpje niet onthouden. Geniet van het concert dat onze leerlingen hebben gegeven op ons schoolplein. Het filmpje kan hier bekeken worden. Veel plezier! 
23 maart 2020

Lekker bezig!!! Heb je genoeg Netflix gekeken en Fortnite gespeeld dan wil je wel eens lekker bewegen. Kijk dan verder.


Lees meer ›
Total, bedankt voor de leuke boeken!
29 januari 2020

Total, bedankt voor de leuke boeken!

Bij Total, een bezinestation, kun je regelmatig sparen voor leuke kinderboeken. Een familielid van juf Shaula werkt bij de Total en zij hadden nog heel wat boeken over na de actie. Deze mochten naar een goed doel. En dat goede doel werd de P.H. Schreuderschool! 

 

Alle kinderen van groep Middenbouw A tot en met de Schoolverlaters B mochten een boek uitkiezen en meenemen naar huis. Dat was leuk! 

Daarnaast is de schoolbibiliotheek weer aangevuld en hebben enkele leerkrachten wat boeken in de klas gezet. Het waren zoveel boeken dat we er ook andere scholen blij mee hebben kunnen maken. De boeken zijn terecht gekomen bij veel blije kinderen, juffen en meesters. Bedankt Total! 

 

19 januari 2020

JWC zaalvoetbal toernooi

8 Jongens uit groep SV-A en-B hebben meegedaan aan een zaalvoetbal toernooi. Het was een leuke, sportieve middag. Er werd goed samen gespeeld en keeper Yusuf heeft met snelle reacties veel ballen tegengehouden.

De eerste wedstrijd werd gewonnen met 3-0. Het eerste doelpunt was een prachtig afstandsschot bijna vanaf de middellijn door Mounir. De tweede werd vanuit een vrije trap gemaakt door Mohamed (SV-A) met een hard schot in de kruising. En Mounir maakte na een counter het derde doelpunt.

De wedstrijden erna waren wel een stuk moeilijker. De tweede wedstrijd verloren we met 6-0. Gelukkig hadden we een pauze en konden we even bijkomen. De derde wedstrijd werd een belangrijke wedstrijd. Als we die zouden winnen konden we misschien door naar de halve finale in maart. Helaas kwamen we al snel op achterstand. Toch bleven de jongens er voor knokken en dit resulteerde in een 1-1 gelijkspel door een mooie kopbal van Zakaria. In vierde wedstrijd was de tegenstander weer te sterk voor ons en verloren we die met 4-0.

 

Toch was het eindresultaat heel erg goed, want we zijn door naar de halve finale.

“Jongens heel goed gedaan en veel succes bij de halve finale.!”

09 januari 2020

Schaatsfeest

Woensdag 8 januari zijn we met de hele school naar de Uithof geweest om lekker te schaatsen. Het was erg gezellig. Het was weer een groot feest waarbij iedereen, jong en oud, elkaar hielp.

Gewoon omdat het leuk was om dit met elkaar te doen.

En daarna heerlijk even uitblazen met 'Koek en Zopie' en als toetje nog een mooie ijs show van professionele schaatssterren.

Volgend jaar weer? Het antwoord zie je door naar de foto's te kijken.

 

26 december 2019

Kerst

Foto's
01 december 2019

Sinterklaasfeest op de PHS

Donderdag 28 november heeft Rommelpiet een bezoek aan onze school gebracht.
Lees meer ›
05 november 2019

Gideon in het AD

Wat zijn wij trots op Gideon uit groep BBC en lid van onze leerlingenraad.

08 oktober 2019

Schoolreis gr. MB t/m SV

Vrijdag 4 oktober gingen de groepen MBA t/m SVB op schoolreis naar de EFTELING!.

In de bus met een lekker muziekje zat de stemming er al vroeg in en om 10.30 uur waren we gearriveerd. En hup meteen zo snel mogelijk naar de attracties om geen tijd te verliezen of weinig wachttijd te hebben. De regen die af en toe viel kon ons niet deren en en als we moesten wachten, dan was dat ook vaak  binnen.

Het werd een hele leuke dag en de kinderen en juffen en meesters hadden veel plezier en soms ook de 'bibbers' als ze iets eng vonden.

De foto's staan hier.

08 oktober 2019

01-10-2019 PBS en DVS ouderavond

Op dinsdagavond 1 oktober 2019 hebben wij de PBS en DVS ouderavond georganiseerd. Veel ouders hebben tijd vrij gemaakt om deze avond aanwezig te kunnen zijn. Tijdens de PBS en DVS ouderavond hebben de ouders kunnen ervaren hoe het is om op een positieve school les te krijgen. Daarnaast hebben wij een krachtig compliment gemaakt in de vorm van een kwaliteiten fotolijstje of een complimentenplantje! Klik hier op de link voor een impressie van de ouderavond.  

 

Kinderboekenweek
08 oktober 2019

Kinderboekenweek

Begin oktober is het weer tijd voor de Kinderboekenweek!
Dit jaar reizen we de wereld rond en gaan alle klassen op ontdekkingstocht door verschillende landen.
Willen jullie ook zien wat de kinderen ontdekt hebben?
Kom dan op 11 oktober om 14:30 uur in de klas van uw kind kijken!
    
 
19 augustus 2019

Start schooljaar 2019-2020

Dinsdag 3 september is de eerste schooldag.

 

De schooltijden zijn:

Maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 8.45 tot 14.45 uur.

Woensdag van 8.45 tot 12.15 uur.

De schooldeur gaat om 8.30 uur open.