Kids

Nieuws

Eindpresentatie
22 september 2021

Eindpresentatie

De eindpresentatie van het residentie oorkest is geweest.
Lees meer ›
Een gezellig nieuw schooljaar.
22 september 2021

Een gezellig nieuw schooljaar.

Beste ouders, 

 

Ondertussen zijn we alweer bezig met de vierde week van het nieuwe schooljaar. 

Hopelijk is iedereen gewendt aan zijn/haar nieuwe juf of meester. 
Lees meer ›

We mochten weer ...
06 juli 2021

We mochten weer ...

0p schoolreis!

 

Met de hele school een dagje naar pretpark Drievliet.
Lees meer ›

Even voorstellen
24 juni 2021

Even voorstellen

Met ingang van volgend schooljaar (2021-2022) komen er een aantal nieuwe leerkrachten ons team versterken. Bent u nieuwsgierig wie dit zijn? 
Lees meer ›
Het residentie orkest tijdens Corona
27 januari 2021

Het residentie orkest tijdens Corona

Het residentie orkest geeft ook tijdens de Corona sluiting les. Dit doen zij door verschillende filmpjes op te nemen en naar de leerlingen te sturen. 
Lees meer ›
Corona en noodopvang
21 januari 2021

Corona en noodopvang

Helaas hebben we de deuren weer moeten sluiten in verband met de nieuwe Corona-maatregelen. Zoals het er nu uitziet zien we de kinderen op maandag 8 februari weer op school. Als er in de tussentijd wat verandert, houden wij u op de hoogte. Voor een aantal leerlingen is er noodopvang op school.
Lees meer ›
Sinterklaasfeest op school
04 december 2020

Sinterklaasfeest op school

Vol verwachting klopt .....    

Het was wel even spannend of Sint en Piet, in verband met alle coronamaatregelen, dit jaar wel bij ons op school zouden kunnen komen. We hadden al een paar dagen geleden al wel Rommelpiet en Klimpiet op school gehad.

 
Lees meer ›

Juf Lian
15 oktober 2020

Juf Lian

                                                             

 

                                                      Een groot hart voor de mens

 

 

 

 

Lian Muysken

 

Gister 14-10-2020 hebben wij het droevige bericht gekregen dat Lian Muysken is overleden. Hoewel we wisten dat ze ernstig ziek was, komt haar overlijden veel te vroeg. We zijn geschokt en verdrietig.

Lian is vanaf 1995 bij ons op school werkzaam geweest. Lian was een steun en toeverlaat voor leerlingen, ouders/verzorgers en collega’s. Ze was in haar functie het geweten van de school.

Wij zullen onze zeer gewaardeerde collega erg missen. Een mooie herinnering aan haar is dat zij het genieten van het leven met ons deelde. Lian was veel meer dan een collega.

Onze gedachten gaan uit naar Peter, familie en vrienden.

 

Team P.H. Schreuderschool

Den Haag

Kinderboekenweek!
07 oktober 2020

Kinderboekenweek!

Wij zijn, samen met een heleboel andere scholen, weer begonnen aan de Kinderboekenweek. Het thema van dit jaar is: En toen… Het gaat over geschiedenis! 

 

Ieder groep heeft een eigen onderwerp gekozen en leest er bijpassende boeken bij. Ook wordt er geknutseld, woordenschat geoefend, door de wijk gelopen en vooral heel veel gelezen.  

 

Het liefst zouden we dit in school met jullie delen, helaas kan dat niet. Dus hierbij een aantal foto’s om al het harde werk te laten zien.
Lees meer ›

Afsluitend concert van onze leerlingen en The Residents
01 juli 2020

Afsluitend concert van onze leerlingen en The Residents

Het is alweer even geleden maar we willen jullie dit filmpje niet onthouden. Geniet van het concert dat onze leerlingen hebben gegeven op ons schoolplein. Het filmpje kan hier bekeken worden. Veel plezier! 
23 maart 2020

Lekker bezig!!! Heb je genoeg Netflix gekeken en Fortnite gespeeld dan wil je wel eens lekker bewegen. Kijk dan verder.


Lees meer ›
Total, bedankt voor de leuke boeken!
29 januari 2020

Total, bedankt voor de leuke boeken!

Bij Total, een bezinestation, kun je regelmatig sparen voor leuke kinderboeken. Een familielid van juf Shaula werkt bij de Total en zij hadden nog heel wat boeken over na de actie. Deze mochten naar een goed doel. En dat goede doel werd de P.H. Schreuderschool! 

 

Alle kinderen van groep Middenbouw A tot en met de Schoolverlaters B mochten een boek uitkiezen en meenemen naar huis. Dat was leuk! 

Daarnaast is de schoolbibiliotheek weer aangevuld en hebben enkele leerkrachten wat boeken in de klas gezet. Het waren zoveel boeken dat we er ook andere scholen blij mee hebben kunnen maken. De boeken zijn terecht gekomen bij veel blije kinderen, juffen en meesters. Bedankt Total! 

 

19 januari 2020

JWC zaalvoetbal toernooi

8 Jongens uit groep SV-A en-B hebben meegedaan aan een zaalvoetbal toernooi. Het was een leuke, sportieve middag. Er werd goed samen gespeeld en keeper Yusuf heeft met snelle reacties veel ballen tegengehouden.

De eerste wedstrijd werd gewonnen met 3-0. Het eerste doelpunt was een prachtig afstandsschot bijna vanaf de middellijn door Mounir. De tweede werd vanuit een vrije trap gemaakt door Mohamed (SV-A) met een hard schot in de kruising. En Mounir maakte na een counter het derde doelpunt.

De wedstrijden erna waren wel een stuk moeilijker. De tweede wedstrijd verloren we met 6-0. Gelukkig hadden we een pauze en konden we even bijkomen. De derde wedstrijd werd een belangrijke wedstrijd. Als we die zouden winnen konden we misschien door naar de halve finale in maart. Helaas kwamen we al snel op achterstand. Toch bleven de jongens er voor knokken en dit resulteerde in een 1-1 gelijkspel door een mooie kopbal van Zakaria. In vierde wedstrijd was de tegenstander weer te sterk voor ons en verloren we die met 4-0.

 

Toch was het eindresultaat heel erg goed, want we zijn door naar de halve finale.

“Jongens heel goed gedaan en veel succes bij de halve finale.!”

09 januari 2020

Schaatsfeest

Woensdag 8 januari zijn we met de hele school naar de Uithof geweest om lekker te schaatsen. Het was erg gezellig. Het was weer een groot feest waarbij iedereen, jong en oud, elkaar hielp.

Gewoon omdat het leuk was om dit met elkaar te doen.

En daarna heerlijk even uitblazen met 'Koek en Zopie' en als toetje nog een mooie ijs show van professionele schaatssterren.

Volgend jaar weer? Het antwoord zie je door naar de foto's te kijken.